Az egyetemi köpködések sorozat ezzel a Prof. Dr. Palotás Árpád Bence rektorjelöltet ekéző maillel folytatódott, de erre mailfordultával meg is érkezett a válasz.

„Tisztelt Szenátusi Tag!
Kérem vesse össze a két csatolt dokumentum adatait. Egy kis matematika: hogyan is jön össze a 145 saját közlemény? A számolás örömét meghagyjuk Önnek.
A MISKOLCI EGYETEMÉRT AGGÓDÓK”


"Kedves Aggódók,

Köszönöm, hogy komolyan veszik a rektorválasztás tétjét és részletesen foglalkoznak a pályázatok tartalmával.

A számolást megkönnyítendő csatolok az MTMT-ből 5 db. képként frissen lementett oldalt. Ha valakinek a PNG fájlformátum megtekintése problémát okoz, készséggel átalakítom JPG formátumra.

Az első tartalmazza a következő táblázatot:
Saját közlemények száma:         154
Idézetek száma:                        199
Független idézetek száma:      190
Függő idézetek száma:            9
Összegzett impakt faktor:       10,539
Várható IF-ek összege:           3,248
Összesen:                                13,787

A másik 4 kép tartalmazza az 1-50, 51-100, 101-150 és 151-154 tételeket és hivatkozásaikat.

A lista nem tartalmazza, a pályázat határideje után elfogadott publikációkat, így pl. alább, az aláírásom után részletezett, a főszerkesztő által már elfogadott (Impact Factor ral rendelkező folyóirathoz beküldött) cikkeket sem.

Remélem, tudtam segíteni. Természetesen ezt megtettem volna egy esetleges előzetes tisztázó e-mailre adott válaszként is és akkor nem terhelnénk feleslegesen kb. 70 postaládát.

Üdvözlettel:

Palotás Árpád Bence”




Leave a Reply.

    ÉVEKET CSÚSZÓ, ÁLLÓ BERUHÁZÁSOK, CSÖKKENŐ HALLGATÓI LÉTSZÁM, NAGYVÁLLALATI VEZETŐI JUTTATÁSCSOMAG A REKTORNÁL ÉS AZ EGYETEMI VEZETŐKNÉL. 11 ÉVE EGYETEMISTA HÖK VEZETŐ, EGYETEMI VEZETŐVÉ LETT VOLT HÖK VEZETŐK - EZALATT FŰTÉSSZÜNET ÉS CSŐDKÖZELI HELYZET. EZ MA A MISKOLCI EGYETEM. HOGY KERÜLT ILYEN HELYZETBE AZ EGYETEM ÉS MERRE TART?  ERRŐL SZÓL EZ A BLOG.

    HÍRED, INFÓD VAN? ÍRD MEG NEKÜNK! ELLENŐRIZZÜK ÉS KÖZÖLJÜK

    KÖSZÖNJÜK!